Friday, January 27, 2012

Möblerat om

Igår fick jag städryck när jag kom hem från skolan. Jag skurade hela lägenheten och passade samtidigt på att möblera om mitt rum. Jag har haft 3 olika möbleringar på mitt rum på bara 1 år, men den här känns långvarig. Det har blivit mycket rymligare, lättare att städa och stilrenare. Jag gillar det starkt! Här nedan är ett par bilder på hur det ser ut nu! Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, jag kom hem när det var mörkt..


Såhär ser det ut när man kommer in genom dörren.

Min fina klädstång där bara fina kläder får hänga (plus min morgonrock men den är rätt fin den med!)

Hunden är den bästa accessoaren

Min fina byrå är jättegammal. Den har min mammas mormor haft. 


På byrån ligger några kort som jag inte riktigt har bestämt vad jag ska göra med ännu. Där står också min favoritparfym "Heat" av Beyoncé, body butter från Body Shop, ett ljus och en liten spegel.
Jag placerade mitt skrivbord så att jag lätt skulle komma åt det. Förut stod det inknycklat i ett hörn, och jag använde det inte alls.

På skrivbordet ligger ett gäng tidningar som jag har lånat av mamma, och min dator där jag just nu spelar musik av bandet First Aid Kit.

Ovanför sängen är det numera en fotovägg. Jag framkallade bilder på sidan photobox.se som jag sedan nålade upp med knappnålar (fick tillåtelse av min mor att göra detta, så ingen behöver oroa sig för hål i väggen osv!). 

Och så lilla jag!


2 comments: