Thursday, June 21, 2012

I love you more than pizza, and I really love pizza

Min mamma är den bästa person jag känner. Ingen kan jämföra sig med henne. Att ha privilegiet att få vara barn till en enastående kvinna som lagar fantastisk mat, är hysteriskt rolig, extremt omtänksam och kärleksfull, är något jag uppskattar och tänker på varje dag.


Mamma är den starkaste människan jag vet. Hon arbetade heltid, pluggade heltid och uppfostrade mig och min syster helt själv när vi var små, vilket självklart inte var ett lätt liv att leva. Jag hörde aldrig henne klaga över detta dock, och det tycker jag är en stor prestation i sig. 


Jag har flyttat hemifrån nu, och bor alltså för första gången utan min mamma. Det är en stor omställning, då hon är min enda riktiga trygghet i livet. Dock är jag helt övertygad om att vi kommer få en ny och fin relation.  Jag blir glad av att tänka på att träffas i stan och ta en fika, kvällar på min framtida balkong, julaftnar med barnbarn, kvällspromenader och övernattningar! 


Jag älskar min mamma mer än något annat, och om någon är dum mot henne - kommer jag alltid finnas där för att försvara henne.
7 comments:

 1. Tack! Du är en enastående dotter och nu lipar jag igen! Kram, alltid din mamma!

  ReplyDelete
 2. Så fint, vilken underbar hyllning till din mamma!

  ReplyDelete
 3. Jättefint skrivet till en jättefin människa! (Det lilla jag "känner" henne")

  Kram Malin

  ReplyDelete
 4. Heeeelt underbart!!! Vad fint av dig att skriva så fint om din mamma!! Hon måste vara såååå glad över att ha dig som sin dotter!!!

  Kraaaaaaaaaaam aka

  ReplyDelete
 5. Åhh så vackert och helt underbart skrivet!! :)

  Ann-Louise

  ReplyDelete
 6. Åh vilken vacker hyllning! Jag blev verkligen rörd
  Gisela, vän till Erika

  ReplyDelete