Saturday, February 18, 2012

Lördagsloppis del 1


Idag har jag varit på loppis. Två loppisar för att vara exakt, Erikshjälpen och Stadsmissionen! Jag har precis upptäckt det underbara med second hand och skulle allra helst bara köpa gamla antikviteter för resten av mitt liv.

I tre delar kommer jag blogga om det jag fyndat idag. Jag hoppas att ni som läser kommer tycka att det är lite intressant i alla fall, och ni får gärna skriva en kommentar och berätta om något loppisfynd som ni är extra nöjda med!

1. Plåtburk från "Bassets Allsorts"


För ett litet tag sedan såg jag några bilder på gamla plåtburkar från olika märken. De allra flesta var från gamla godisfabriker.

Den här burken är från Bassets Allsorts, de som gör det där lakritsgodiset i svart, rosa, gult och vitt. Jag tycker inte alls att detta godis är gott, men jag vet att många andra gör det.


bildlänk

Burken kostade 20 kronor, vilket jag tycker är ett ypperligt pris för en så fin sak! Den är köpt på Stadsmissionen.Elefanten är från min moster som hon köpt på en av alla sina utlandsresor.

1 comment:

  1. Jag hade gärna köpt den här burken, men du hittade den före mig! Jag älskar lakritsgodisarna! Mitt bästa fynd i dag var glaskaraffen för 30 kr på samma ställe!

    ReplyDelete